divendres, 25 de febrer de 2011

Conferència de Diego Navarro: "Tiempo de archivo: espacios y lugares de memoria en la edad moderna y contemporánea"


El proper 16 de març tindrà lloc un nou seminari d'Exemplar, Grup d'Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental. En aquesta ocasió Diego Navarro Bonilla impartirà la conferència «Tiempo de archivo: espacios y lugares de memoria en la edad moderna y contemporánea», on parlarà de les pràctiques, els resultats i les representacions de les estratègies de preservació de la memòria escrita des del segle XVI, tot passant revista a les iniciatives que al llarg de la història han tractat de conservar i ampliar el registre del passat.

Diego Navarro Bonilla és director de l'Instituto Juan Velázquez de Velasco de Investigación en Inteligencia para la Seguridad y la Defensa. Doctor en Documentació per la Universidad Carlos III de Madrid, és professor titular d’Arxivística al departament de Biblioteconomia i Documentació d’aquesta universitat.

Lloc i data: Dimecres, 16 de març a les 16 h. a la Sala de Juntes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (Melcior de Palau, 140. Barcelona). Entrada lliure. Places limitades.

Organitzat pel Seminari Exemplar. Grup d'Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental i per l'Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura. Amb el patrocini de Catalogus Librorum, cens de catàlegs espanyols de venda de llibres (dels orígens a 1840), projecte I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación, i la col·laboració de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.