dijous, 4 de setembre del 2014

III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials

L’Ateneu Barcelonès organitza la III Jornada sobre Biblioteques Patrimonials, “Re-informació, patrimoni d’anada i tornada”

La trobada reuneix cada dos anys professionals del sector amb l’objectiu de compartir experiències, problemes i solucions als reptes actuals i de futur que han de fer front les biblioteques i els arxius amb col·leccions i fons patrimonials.

La Jornada es centrarà en les noves maneres de difondre i captar patrimoni, que han de permetre, no només oferir un millor servei, sinó que els usuaris hi participin de manera activa. 


S’estructurarà en tres grans blocs:

- Un debat central: Despatrimonialitzar el patrimoni: oportunitat o perill?
- Quatre tallers simultanis: màrqueting, georeferenciació, storytelling i metadades de rendiment. Tots al voltant de com fer que el patrimoni sigui utilitzat, generi experiència i nou patrimoni.
- Quatre experiències, versant sobre com crear valor a partir del patrimoni, incloent-hi com se’n genera de nou a partir dels usuaris.

La Jornada tindrà lloc a la seu de l’Ateneu Barcelonès el 20 de novembre de 2014, entre les 09:00 i les 14:00 h. Us hi podreu inscriure entre l’1 de setembre i el 17 de novembre a través de la web de l’Ateneu Barcelonès. El preu d’inscripció serà de 20€ per a socis i de 25€ per a no socis de l’Ateneu Barcelonès.