dissabte, 4 de maig del 2013

El palimpsest revelat: Jornada d’estudi del patrimoni bibliogràfic

 
16h. Inauguració amb la participació de la Dra. Mercè Puig Rodríguez-Escalona Vicedegana de la Facultat de Filologia i Coordinadora del Màster Cultures Medievals; Dr. Pedro Rueda Coordinador del Màster Biblioteques i Col·leccions Patrimonials; Neus Verger Responsable del CRAI Biblioteca de Reserva UB; Dra.Gemma Avenoza coordinadora de la Jornada.

16:15h Conferència "El palimpsesto revelado: Filología y nuevas tecnologías visuales" Dr. Alberto Montaner i Dr. Ángel Escobar. Facultad de Filosofía y Letras. Universidad de Zaragoza

17:45h Pausa cafè 18h "La cámara de análisis hiperespectral en acción: una sesión práctica con ejemplares de Reserva de la Universitat de Barcelona". Dr. Alberto Montaner i Dr. Ángel Escobar. Facultad de Filosofía y Letras. Universidad de Zaragoza i Ricardo Guixà. Facultat de Belles Arts. UB.

19:30h Taula rodona "Fotónica, codicología y filología: casos prácticos" amb la participació de: Alberto Montaner i Ángel Escobar. Facultad de Filosofía y Letras. Universidad de Zaragoza; Ricardo Guixà. Facultat de Belles Arts. UB; Domènec Palau. CRAI. Responsable del Taller de restauració UB; Josep-A. Iglesias. Facultad. UAB. Modera: Gemma Avenoza. Facultat de Filología. UB

Dimecres, 8 de maig de 2013
Facultat de Filologia. Edifici Històric. Gran Via de les Corts Catalanes, 585. Barcelona Aula 111.

La inscripció es gratuïta i només cal enviar un correu electrònic a pedrorueda@ub.edu amb el teu nom, cognoms, correu electrònic i lloc de treball (opcional).

Coordinadors de la jornada: Gemma Avenoza (Departament de Filologia Romànica) i Pedro Rueda Ramírez (Departament de Biblioteconomia i Documentació).