dilluns, 16 de juliol de 2012

II Jornada sobre Biblioteques Patrimonials: "Documents d'ahir per la societat de demà"

L'Ateneu Barcelonès organitza la II Jornada sobre Biblioteques Patrimonials: "Documents d'ahir per la societat de demà". L'objectiu és crear un espai de trobada i debat entre professionals per tal de poder compartir experiències, problemes i solucions dins dels reptes actuals i de futur per biblioteques i arxius amb col·leccions i fons patrimonials. Els principals eixos temàtics que es tractaran a la Jornada es resumeixen de la següent manera:

- Patrimoni bibliogràfic i documental davant dels nadius digitals : Quin ha de ser el paper de les biblioteques i arxius?
 - Conservació, difusió i promoció: fonaments i innovació amb el patrimoni.
 - Més enllà del patrimoni físic : maneres de crear valor amb tecnologies i amb la comunitat.

La jornada tindrà lloc el 29 de novembre de 2012, entre les 9h i les 14h, a la Sala d'Actes de l'Ateneu Barcelonès al carrer Canuda 6 (Barcelona). La inscripció s'obrirà a partir del 15 de setembre fins el 24 de novembre i tindrà un preu per socis de l'Ateneu Barcelonès de 21€ i 27€ per no socis.

La jornada anirà completada amb un seminari opcional sobre Innovació i Creativitat a les Biblioteques Patrimonials i els Arxius Històrics amb un preu d'inscripció de 20€.

Per a consultar la informació sobre el Programa de la Jornada o el Seminari, podeu anar a la web de la Biblioteca: http://biblioteca.ateneubcn.cat/web/continguts/ca/apartats/menudeines/jornades/index.html