diumenge, 18 de juliol de 2010

La Asociación Española de Bibliografía estrena webLa Asociación Española de Bibliografía (AEBib) va ser fundada el 1987. Segons els seus estatuts té com a finalitats «Fomentar el conocimiento y el desarrollo de la Bibliografía española mediante la realización de actividades encaminadas al estudio de la producción bibliográfica nacional, a través de los fondos de las bibliotecas del país y del extranjero.»

Actualment té la seu a Madrid, a la Biblioteca Histórica Marqués de Valdecilla de la Universidad Complutense (Noviciado, 3; 28015 Madrid).

Amb el transcurs dels anys ha celebrat unes deu jornades, on s'han presentat treballs elaborats pels seus membres. Fins ara han publicat tres reculls d'aquests treballs (el 1993, 1998 i 2004); l'últim el podem veure a la biblioteca (http://cataleg.ub.edu/record=b1719581~S1*cat).

Ara acaben de posar en circulació una pàgina web institucional: http://www.aebib.es/. De moment hi ha molt pocs continguts (els estatuts, les referències de les tres publicacions...). Però anuncien novetats per a aviat.