dilluns, 8 d’octubre del 2012

Libros de coro en México: recuperación documental y musical

El 25 d'octubre de 2012 tindrà lloc una nova conferència del Seminari Exemplar. Grup d'Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental de Silvia Salgado Ruelas (Instituto de Investigaciones Bibliográficas de la Universidad Nacional Autónoma de México).

El seu camp d'estudi és la història del llibre als segles XVI i XVII i la història de les biblioteques al segle XVIII. Entre els seus llibres destaquen Libros de coro conservados en la Biblioteca Nacional de México (México : Apoyo al Desarrollo de Archivos y Bibliotecas de México, A.C., 2010).

Silvia Salgado Ruelas
Libros de coro en México: recuperación documental y musical
25 d'octubre de 2012
18 h.

Sala de Juntes
Facultat de Biblioteconomia i Documentació
Melcior de Palau, 140
Barcelona
Entrada lliure

dijous, 4 d’octubre del 2012

Presentació del nou llibre de Roger Chartier

Francisco Rico i Ricardo García Cárcel presenten la traducció del llibre de Roger Chartier, Cardenio entre Cervantes y Shakespeare (Barcelona: Gedisa, 2012) el dia 10 d'octubre de 2012 a les 19 h.

Cardenio entre Cervantès et Shakespeare: histoire d'une pièce perdue va ser publicat a Paris per Gallimard el 2011 i podeu trobar-ho en la biblioteca de Biblioteconomia.

Institut Français
Carrer de Moià, 8
Barcelona
19 h.

Liberisliber a Besalú

El cap de setmana del 6 i 7 d'octubre se celebrarà a Besalú la fira Liberisliber, un esdeveniment que té com a objectiu donar a conèixer al gran públic la feina que fan les petites editorials a favor de la bibliodiversitat i l'excel·lència editorial, amb més de 30 editorials d'arreu que mostraran les novetats del seu catàleg, uns llibres sovint únics, molt especials, que no sempre són fàcils de trobar... en resum, una ocasió única per descobrir llibres. I tot plegat, acompanyat d'un munt d'activitats (rapsòdia, conferències, concerts, tallers...).

LIBERISLIBER
6 i 7 d’octubre (dissabte i diumenge) de 11:00 a 19:30 h. al centre històric de Besalú
liberisliber@diderot.info www.liberisliber.com